Disse håndlavet Python YEEZY Boost 350 V2s er Luxe AF

For hans seneste værk, The Shoe kirurg har udnyttet adidas YEEZY Boost 350 V2 “Beluga” som sit lærred. yeezy boost 350 v2 zebra danmark, yeezy boost 350 v2 køb, I at gøre brug af python, den berømte sneaker customizer har i sidste ende vendte de Kanye West-designet spark i en ubestridelig luxe iteration.

Yeezy Boost 350, Yeezy Boost 750 og Yeezy Boost 950 alle er ‘limited’ – altså produceret i begrænsede oplag. Derfor er Trendsales et oplagt sted at købe et par, hvis man ikke er en af de få heldige, der har købt dem i butikkerne.

Comfort opfylder igen luksus, The Shoe kirurg hånd syede sko for at opnå YEEZY tå søm virkningen.

Men hvor meget ville sådan et par af brugerdefinerede YEEZYs koste dig? En cool $2.000 dollars.

Sko kirurgen har uden tvivl været travlt som for sent, yeezy boost 350 v2 køb, som han og adidas har indgået et samarbejde for en ny sneaker tilpasning klasse.

adidas yeezy boost 350 v2 – cblack, red, cblack

Abonnere på Highsnobiety’s sneaker chatbot på Facebook til at modtage lyn hurtige opdateringer på udgivelsesdatoer, sneaker gaden stil, shopping tips og meget mere.

Fredagens YEEZY Boost 350 V2 “Creme hvid” slip var en cop på alle omkostninger affære for sneaker systemtilpassere og doodlers overalt.

www.dba.dk/soeg/?soeg=yeezy

Unægtelig repræsenterer den reneste YEEZY hidtil, blomstre-fri tonale hvid colorway og matchende Boost enhed sneaker svarende til et tomt lærred. yeezy boost 350 fake, Kast i pen-venlige Primeknit øverste og du er mere eller mindre ud på en personlig invitation fra Mr. West at kanalisere denne indre Basquiat og lad løs kreativt.

Ikke overraskende, har Instagram oplevet en oversvømmelse af indlæg fra personer, hver kommer op med deres egen idiosynkratiske design i et forsøg på at skille sig ud fra flokken. Nogle er professionel; nogle mindre så. Men i stedet bedømme, vi i stedet klappe nogen frygtløs nok til at gå til byen på en $220 par creps med sådanne homoseksuelle opgive.

Nedenfor, har vi rundet op nogle af de mest slående ser ud til at have fanget øjet hidtil. yeezy boost 350 v2 cream white, Og hvis vi har savnet dig ud, skal du sørge for at fremvise din indsats på Insta med koden #HSkicks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *